Schade

Autoschade

Natuurlijk is het schrikken wanneer u te maken krijgt met een auto ongeval, aanrijding of vandalisme. Dan heeft u wel iets anders aan uw hoofd dan ingewikkeld regelwerk. Schakel ons in en wij regelen vervangend vervoer en bemiddelen in deze om de schade snel en vakkundig af te handelen. Hiervoor werken wij samen met Rob Vlaar Autoschade uit de Goorn. Dit bedrijf is zeer ervaren in bijvoorbeeld uitdeuken (met of zonder overspuiten), spuiten en kunststofreparaties.

Het contact met de verzekering verloopt via Rob Vlaar Autoschade. Zij zijn bekend met schade-experts en kunnen een schaderapport voor u opstellen. Tevens zijn zij aangesloten bij de meest gangbare verzekeringsmaatschappijen. Check dit wel altijd even bij uw eigen verzekeringsmaatschappij. De administratieve afhandeling loopt gewoon vertrouwd via ons.
In veel gevallen wordt het eigen risico door het schadebedrijf vergoed tot een bedrag van € 150,-.

Wij helpen u graag

Ruitenservice
Is uw ruit beschadigd dan kunt u hiervoor bij ons in Obdam terecht. Dit is een extra service die wij aanbieden. Wij maken een afspraak op een moment dat u schikt en nemen contact voor u op met ASW (Autoglas Service Wieringen).

Wij raden u aan om direct na het ontstaan van de beschadiging een sticker of stukje plakband hierop aan te brengen. Zo voorkomt u dat er vuil en vocht binnendringt en kan de beschadiging bijna onzichtbaar worden hersteld.

Repareren van een sterretje is vaak gratis vanaf standaard WA-extra, zonder verlies van no-claim. Bij vervangen van een heel ruit, verloopt de facturatie vertrouwd via Autoservice Beers. ASW is bij alle bekende verzekeringsmaatschappijen aangesloten. Zodat u de kosten via de verzekering vergoed zult krijgen. U dient de factuur dan ook in bij uw eigen verzekeringsmaatschappij.

Afspraak maken?

Vul het afspraakformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Contact Form Demo