Reparatie

Uw auto weer in topconditie
In onze goed uitgeruste werkplaats, waar wij van vier bruggen zijn voorzien, werken we met veel zorg aan uw voertuig. Hier beschikken we over alle knowhow, speciale gereedschappen en onderdelen om iedere auto weer in topconditie te krijgen.

 

reparatie4

 

 

 

 

 

 

 

Kennis in huis
Van koplamp tot trekhaak. Voor alle voorkomende reparaties kunt u bij ons terecht. Welk merk of type auto u ook rijdt. Auto’s worden weliswaar steeds betrouwbaarder, de techniek onder de motorkap alsmaar complexer. Goed om te weten daarom dat we ook op het gebied van elektronica alle kennis in huis hebben. Mede door diverse uitleesapparatuur, de nodige jaren aan ervaring en sinds 2016 hèt BOSCH uitleesapparaat met laptop, zijn wij altijd in staat om storingen op te sporen, op te lossen en te wissen uit het systeem.

GMTO
Om u nog beter van dienst te zijn zijn wij aangesloten bij GMTO. De ontwikkeling in de automobielelektronica heeft de laatste jaren een enorme vlucht genomen. Dit turbulente proces vraagt veel van ons. Als geen ander ervaren wij dat het onderhoud aan automobielen door de kwaliteitsverbetering geleidelijk afneemt en dat het uitvoeren van reparaties of controles van het elektronische regelsysteem al maar toeneemt. In deze wereld van zeer snel veranderende technologie is het van wezenlijk belang bij te blijven. Het GMTO helpt ons, waar nodig, bij het oplossen van zeer specifieke elektronische storingen.

Altijd overleg
Autoservice Beers helpt u snel weer op weg. En mochten we tijdens het repareren van uw voertuig meer zaken tegenkomen die aandacht nodig hebben, dan overleggen we dat uiteraard. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Indien gewenst halen we uw auto thuis op en brengen hem na reparatie weer terug. In die tussentijd een auto nodig? Er staat GRATIS een vervangend voertuig voor u klaar.

Afspraak maken?
Wilt u een afspraak maken neem dan contact met ons op via 0226 – 452145.