Ons bedrijf

Ons bedrijf

Over ons

Hoe het begon… In 2009 startte Maurice aan huis met een kleine schaarbrug in de garage aan zijn woning. In eerste instantie voor 2 dagen per week, want daarnaast werkte hij 4 dagen als werkplaats chef voor garage Nefkens (tegenwoordig van Mossel), Peugeot dealer in Alkmaar. Werk was er genoeg en tijd ontbrak. Dus in 2010 ging Maurice 6 dagen per week aan de slag in zijn eigen garage. ‘Uw garage om de hoek, vertrouwd en dichtbij’, dat was toen al het motto. De mensen wisten Autoservice Beers snel te vinden. Zo ook op zondag, voor een lekke band of APK keuring op afspraak. Deze werkplek was al snel te klein. Er kwam een ruimer pand op de Braken beschikbaar met doorgroeimogelijkheden aan de Poel 9c. Een bedrijfskantine zat er al in en een grote zolder voor een waar eigen bandenhotel!

Maar Maurice wilde professioneler en dus kwam er een eigen keuringsstation. Na exact een jaar werken in het pand aan de Poel 9c in Obdam mocht op 15 juni 2012 het bord van de RDW op het pand gespijkerd worden: APK lichte voertuigen.
Zowel het aantal relaties als de service en werkzaamheden die worden geboden en uitgevoerd. Zo is er sinds 2014 een aircostation om aircoservice te verlenen.
Anno 1 januari 2018 is de volgende stap gemaakt naar een aanzienlijk ruimer, moderner- en vrijstaand pand aan de Butter 35 op hetzelfde industrieterrein in Obdam. Tevens hebben wij hier aan de rechter zijde nog een kantoor dat wij verhuren.

Wij denken graag met u mee

Onze werkplaats

Het aantal bruggen waarmee hier nu gewerkt wordt staat al op 6, waardoor we voor nu en komende groei de capaciteit aanzienlijk hebben kunnen vergroten. Dit is hard nodig gebleken door het snel groeiende aanbod van werk. Ook is er door de jaren heen veel extra en speciaal gereedschap aangeschaft. Een goed geoutilleerde werkplaats zorgt voor efficiëntie en kwaliteit. Op de bovenverdieping hebben wij veel ruimte voor ons uitgebreide BANDENHOTEL.
Op het gebied van technische storingen is er divers uitleesapparatuur aanwezig. Sinds 2016 zijn wij ook in het bezit van hét BOSCH uitleesapparaat met laptop. Hiermee kunnen we zo goed als elke storing opsporen, oplossen en wissen uit het systeem van de auto. Daarbij heeft Maurice inmiddels al jaren de nodige ervaring opgebouwd. Een oplossing komt er dus altijd. Zie ook de vele Google reviews van diverse tevreden klanten die u reeds zijn voorgegaan.

Wij gebruiken kwaliteitsproducten

Verkoopafdeling
Rondom onze nieuwe locatie aan de Butter 35 staan onze occasions opgesteld. Ook op de site staan alle verkoop occasions met alle kenmerken en prijzen en extra’s. Verwacht van ons altijd oprecht en eerlijk advies. No-nonsense  en heldere afspraken. Inruil is altijd mogelijk en de prijs op de auto is ook echt de prijs.

Wij rekenen geen afleverkosten extra. Wel kunt u eventueel garantie bijkopen per maand.

RDW erkenningen
Wij zijn reeds in het bezit van de volgende erkenningen

  • APK lichte voertuigen
  • Afgifte vrijwaringsbewijzen
  • Voertuigen op naam zetten (dus geen ritje naar het postkantoor)


Onze visie

Je moet doen waar je goed in bent en eerlijkheid duurt het langst, vinden wij.
Dit is de mentaliteit die u van ons kunt verwachten.
Hiermee denken wij tot kwaliteit, tevreden klanten en een goed draaiend garagebedrijf te komen.
Dus voor alles wat met auto’s te maken heeft, zijn wij u graag van dienst en bieden we hulp zo u dat wenst.

Afspraak maken?

Vul het afspraakformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Contact Form Demo