Onderhoud

Laat u niet verrassen…

U bent zuinig op uw auto. Het juiste onderhoud is daarom heel belangrijk. Hiermee verlengt u de levensduur van uw voertuig aanzienlijk en neemt de kans op problemen onderweg af. Autoservice Beers is gespecialiseerd in periodiek onderhoud van uw auto. Wij controleren alle vitale delen van uw wagen. Met deze check functioneert uw auto weer optimaal en kunt u met een gerust hard de weg weer op. Een goed onderhouden auto biedt u namelijk zekerheid en waarborgt uw rijcomfort. Bovendien heeft een goed onderhouden auto een hogere restwaarde.

Geen standaard tarieven
Voor de verschillende onderhoudsbeurten werken wij niet met standaard tarieven. Dit heeft als voordeel dat wij uw auto specifiek bekijken en datgene aanpakken wat uw auto werkelijk nodig heeft aan onderhoud.
U betaalt dus alleen voor het noodzakelijke onderhoud en de onderdelen.

Doe nu de APK check

Wij denken graag mee met onze klanten

In sommige gevallen moeten onderdelen vervangen worden die zeer kostbaar zijn. Wij denken dan graag met u mee en bieden u de mogelijkheid te kiezen voor gebruikt (uiteraard nog in prima staat) onderdeel. Of wanneer bij de keuring van de auto blijkt dat er zeer hoge kosten dreigen te komen en de auto dit eigenlijk niet meer waard zou zijn. Verwacht dan altijd een eerlijk advies. Wellicht kunnen we dan een passende andere auto voor u vinden.

Wintercheck
Winter op komst? Laat dan de accu en laadspanning controleren, het koelsysteem en het ruitersproeier-reservoir nakijken. Laat u ’s winters niet verrassen. Met deze voorzorgsmaatregelen voorkomt u veel ellende achteraf.

Vakantiecheck
Wilt u op vakantie niet voor verrassingen komen te staan. Maak dan een afspraak en laat uw wagen door ons nakijken.
Wij werken niet met vaste bedragen en berekenen dan ook alleen de daadwerkelijk gewerkte tijd en gemonteerde onderdelen.

Wij gebruiken kwaliteitsproducten

Kwaliteitsproducten – hoogwaardige producten: Forté en erkend Texaco dealer

Wij vinden het belangrijk dat onze producten van goede kwaliteit zijn. Wij maken daarom gebruik van de smeer-en reinigingsmiddelen van het merk Forté. Wij hebben hier zeer goede ervaringen mee. Deze middelen en toevoegingen kunnen er o.a. toe bijdragen om het brandstofsysteem te reinigen. Ook zijn er middelen die er toe bij kunnen dragen om lekkages van olie tegen te gaan en olieverbruik te verminderen.

Tevens zijn wij erkend TEXACO DEALER geworden. Dit houdt o.a. in dat wij gebruik maken van de zuivere Texaco olieën en geen gemengde olie verkopen. Verder kunnen wij u als klant van leuke voordelige acties laten mee profiteren.

Afspraak maken?

Vul het afspraakformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Contact Form Demo