Dienstenpagina

APK

Wanneer er defecten uit de keuring naar voren komen, zullen wij u daar altijd eerst over informeren, voordat wij tot herstel over gaan.

Onderhoud

U bent zuinig op uw auto. Het juiste onderhoud is daarom heel belangrijk. Hiermee verlengt u de levensduur van uw voertuig aanzienlijk en neemt de kans op problemen onderweg af. Autoservice Beers is gespecialiseerd in periodiek onderhoud van uw auto. Wij controleren alle vitale delen van uw wagen.

Reparatie

In onze goed uitgeruste werkplaats, waar wij van vier bruggen zijn voorzien, werken we met veel zorg aan uw voertuig. Hier beschikken we over alle knowhow, speciale gereedschappen en onderdelen om iedere auto weer in topconditie te krijgen.

Airconditioning

Sinds juni 2014 zijn wij in het bezit van een aircostation en in 2020 is daar een aircostation bijgekomen in verbande met het nieuwe airco gas. Wij helpen graag om uw kapotte airco te repareren of bij te vullen voor een acceptabele prijs.

Schade

Natuurlijk is het schrikken wanneer u te maken krijgt met een auto ongeval, aanrijding of vandalisme. Dan heeft u wel iets anders aan uw hoofd dan ingewikkeld regelwerk. Schakel ons in en wij regelen vervangend vervoer en bemiddelen in deze om de schade snel en vakkundig af te handelen.

Occasions

Al onze auto’s worden afgeleverd met een nieuwe APK, garantie op uw auto en wij rekenen geen extra afleverkosten. Uw auto inruilen is ook altijd mogelijk. Hieronder vindt u onze occasions in de spotlight!

Bandenhotel

Ook voor zomer- winter en four season banden kunt u bij ons terecht. Vraag gerust een gratis offerte aan voor uw auto. Doordat wij een grote banden voorraad hebben kunnen wij zeer scherp en snel leveren.

Afspraak maken?

Vul het afspraakformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Contact Form Demo